Op 20 mei 2020 trouwden Michelle en Dennis in het gemeentehuis van Lansingerland. Het was de bedoeling dat het een bruiloft zou worden met alles “erop en eraan”. Corona gooide roet in het eten. Door de maatregelen kon het maar met een klein gezelschap gevierd worden. Omdat het bruidspaar toch heel graag op deze datum trouwde, besloten zij de huwelijksvoltrekking door te laten gaan. Een feest met alle familie en vrienden gaat later plaatsvinden.

Trouwfoto’s Bergse Bos

Na de huwelijksceremonie met ouders en getuigen ben ik met het bruidspaar nog wat foto’s gaan maken. Een locatie waar ik vaker kom is het Bergse Bos in Lansingerland. Het is gemakkelijk aan te rijden en er is ruime parkeergelegenheid. Je kunt uit verschillende hoeken leuke foto’s maken. Er is een waterpartij, een grasweide en een wat meer bos-achtige deel.

Trouwen in Bergschenhoek

Binnen de gemeentes Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek zijn naast het gemeentehuis meerdere trouwlocaties. Check voor meer informatie de site van de gemeente. Als je wilt weten welke trouwambtenaren er zijn bij de gemeente Lansingerland, dan staan ze hier op een rijtje.

Gaan jullie trouwen?

Hebben jullie ook trouwplannen? Stuur me gerust een berichtje. Voor meer informatie kun je direct naar de trouwpagina

Onderstaande foto’s zijn beschermd, het bruidspaar heeft het wachtwoord.