Als trouwfotograaf leg ik op een ongedwongen wijze jullie bruiloft vast. Ik maak bruids-foto’s die persoonlijk en echt zijn. Dat doe ik door me op een natuurlijke wijze tussen jullie en jullie gasten te mengen, zo leg ik op een onopvallende manier al die bijzondere momenten vast; de sfeer, emoties en de gasten die belangrijk voor jullie zijn, momenten die je de rest van je leven zullen bijblijven. Uiteraard valt er veel meer te vertellen over mijn manier van bruidsfotografie en de mogelijkheden. Het liefst doe ik dit in een gesprek met jullie. Ik wil jullie daarom vrijblijvend uitnodigen in mijn studio om de voorbeeld-albums te bekijken en de trouwdag te bespreken.

Bekijk hier een selectie
arrow down
Studio-Dijkgraaf trouwfotograaf Finley Loosdrecht
1. Meet me!

Voorafgaand aan jullie bruiloft nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek in de studio. Afspreken kan overdag van dinsdag t/m zaterdag. We kunnen dan met elkaar kennis maken, ik kan de voorbeeldalbums laten zien en we bespreken jullie trouwdag. Ik kan dan ook aangeven wat de uiteindelijke kosten zijn voor de fotografie, met of zonder een album. Als jullie aangeven dat ik als fotograaf aanwezig mag zijn, stuur ik jullie een bevestiging met alle afspraken e.d. In de regel is het eerste gesprek geruime tijd voor de trouwdag. Meestal maak ik dan ook een tweede afspraak kort voor de bruiloft om alle details voor jullie dag te bespreken. Je kunt dan denken aan het draaiboek, locaties en namen/telefoonnummers van de ceremoniemeester(s).

Studio Dijkgraaf Trouwreportage Rotterdam Heijplaat RDM
2. Say yes

Op de trouwdag zorg ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd aanwezig ben. Ik fotografeer digitaal en heb voldoende back-up apparatuur om niet voor verrassingen te komen staan. Omdat ik de hele dag voor een bruiloft vrij hou, kan ik altijd langer blijven als dat nodig is. Na de trouwerij ga ik een selectie maken van alle gemaakte foto’s. Deze selectie ga ik vervolgens bewerken. Ik ga dan kleuren corrigeren, uitsnedes veranderen en eventueel foto’s omzetten naar zwart-wit of andere mooie effecten creëren. Als de foto’s klaar zijn zet ik deze in een online-gallery (mogelijk met wachtwoord). Het aantal hangt vooral af van het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben.

3. The memory is forever yours

Als jullie ook een album willen, ga ik met de selectie van de beelden aan de slag en kan ik het boek samenstellen. Zodra ik de lay-out klaar heb, nodig ik jullie opnieuw uit om hier samen naar te komen kijken. Ik kan dan meteen eventuele aanpassingen doen. Zodra de opmaak definitief is, gaan de bestanden naar de leverancier en zal de productie van het boek van start gaan. De levertijd van het album is ca. 3 weken.

Tarieven & pakketten

Om de kosten voor een trouwreportage te berekenen, werk ik met prijzen per uur.

Tarieven 2024

6 uur fotografie € 995,00
8 uur fotografie € 1.295,00
extra uren, per uur € 100,00

De uren fotografie zijn inclusief voorbesprekingen en selectie/nabewerking van de foto’s. Bestanden van deze bewerkte foto’s krijgen jullie in een hoge resolutie digitaal toegestuurd. Hiernaast ontvang je een link naar een online-gallery. Dit digitale album, beschermd met een wachtwoord, kun je gemakkelijk delen met familie en vrienden. Prijzen zijn inclusief reiskosten tot max. 100 km. Omdat veel bruidsparen bij mij uiteindelijk een album willen, kun je ook kiezen voor een pakket inclusief album. Onderstaande prijzen zijn inclusief een album van het Portugese topmerk Floricolor. Het zijn handgemaakte boeken met een enorme keuze uit materialen, papiersoorten en coveropties. In de pakketten is gekozen voor verschillende formaten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen? Kijk hier naar alle reviews.

 

small
all-in pakket 6 uur fotografie inclusief album 25x35cm (40 pagina’s)
€ 1.800,00
medium
all-in pakket 8 uur fotografie inclusief album 30x40cm (40 pagina’s)
€ 2.150,00
large
all-in pakket 10 uur fotografie inclusief album 30x40cm (40 pagina’s)
€ 2.350,00
x-large
all-in pakket 12 uur fotografie inclusief album 30x40cm (50 pagina’s)
€ 2.550,00

eye