Onze fotostudio is gevestigd in de regio Rotterdam, gemeente Lansingerland. We zijn zeer goed bereikbaar en hebben op het industrieterrein Weg en Land eigen parkeerplaatsen. De studio staat in Bergschenhoek, wat tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer ligt. De oppervlakte van de fotostudio is 100 m2 en heeft een rondwand van ca. 4,5mx4,5mx4,5m. Verder is er een visagie-ruimte, keuken en kantoor. De ruimte is ca. 5 meter hoog is, waardoor geen lichtopstelling te gek is. De opdrachten in de studio zijn uiteenlopend. We maken vooral portret en productfoto’s.

Portretfoto

In de fotostudio maken we veel portretten. Dit kan voor particuliere en zakelijke klanten zijn. Voor particulieren kun je denken aan een groeps of portretfoto’s , foto’s van kinderen en een zwangerschaps-shoot. Voor de zakelijke klanten zijn dat bijvoorbeeld profielfoto’s en teamfoto’s. Verder kun je denken aan allerlei foto’s die bedoeld zijn voor op websites. Kijk hier voor de portretfoto’s.

Productfoto

Productfoto’s zijn er in veel soorten en maten. Foto’s die we veel maken zijn zogenaamde packshots. Bij een packshot probeer je een product zo goed mogelijk in beeld te brengen. Deze foto’s laten het product niet in een bepaalde sfeer zien, het belangrijkste doel is zo goed mogelijk alle kanten van het product te laten zien. Foto’s als deze worden veel gebruikt in een webshop. Ter ondersteuning worden vaak ook sfeerfoto’s gevraagd. Deze opnames maken we dan op locatie. De packshots worden altijd volledig uitgesneden en tegen een 100% witte achtergrond geplaatst. Foto’s worden afgeleverd in hoge en lage resolutie en in verschillende bestandsvormen.

Portretfoto’s, productfoto’s of packshots?

Op zoek naar een fotostudio voor het maken van uw portret of productfoto’s? Stuur een berichtje of bel, ik denk graag mee hoe we dit gaan aanpakken. Als het om een groot aantal producten gaat, graag maak ik vrijblijvend wat proefopnames van uw product. Ik maak altijd een prijsopgave zodat vooraf duidelijk is wat de kosten  gaan worden.