Vlakbij mijn studio in Bergschenhoek ligt de prachtige trouwlocatie Vidaa. Als trouwfotograaf kom ik hier geregeld en vind ik het een hele mooie plek om te trouwen. Op het terrein zijn verschillende mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld trouwen in de Boeddhatuin of in de Mongoolse Ger. Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het eiland als op het terras van de locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor je de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kan verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Foto’s op het eiland van Vidaa in Lansingerland

Voor of na de trouwceremonie maak ik vaak een rondje met het bruidspaar op het eiland. Om mooie foto’s te maken hoef je niet weg van de locatie en dat geeft een heerlijke rust op de trouwdag. De foto’s die je hieronder ziet zijn allemaal gemaakt bij Vidaa.

Trouwen in Bergschenhoek

Vidaa is een officiƫle trouwlocatie van Lansingerland. Binnen de gemeentes Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek zijn meerdere trouwlocaties. Check voor meer informatie de site van de gemeente. En als je wilt weten welke trouwambtenaren er zijn bij de gemeente Lansingerland, dan staan ze hier op een rijtje.