Als fotograaf maak ik veel portretfoto’s in de studio. Hiernaast maak ik regelmatig portretten op locatie. Dit kunnen portretten zijn in een werksituatie zoals op een kantoor of op een bouwplaats maar ook op een operatiekamer of laboratorium. Deze foto’s zijn vaak bedoeld voor bij een publicatie in een magazine of bij een artikel op een website. Het maken van dit soort portretten is erg leuk om te doen, in samenwerking met de opdrachtgever zoek je naar een geschikte achtergrond die o.a. het best bij het artikel past.

Studioportret op locatie

Portretfoto’s kunnen ook bedoeld zijn voor het “smoelenboek”. Veel bedrijven hebben op hun website een pagina “onze mensen” of “ons team”. Hiervoor zijn dan portretfoto’s nodig en dan het liefst een pagina waarbij alle foto’s in dezelfde stijl zijn gemaakt.

Bijna elke ruimte kan omgetoverd worden tot een studioruimte. Voor dit doel neem ik een achtergrond mee en verschillende flitsers.  Foto’s die gemaakt worden zijn meteen te zien op een laptop en er kan direct een keuze gemaakt worden.